À LA CARTE
Menu susceptible d’être modifié en fonction des saisons et arrivages
ENTRÉE
PLAT
- Charolais fillet, green pepper sauce, French fries
- DOS DE CABILLAUD AU FOUR, PUR
Baked cod back, carrot purée with cumin
E DE CAROTTES AU CUMIN – 15,50€
Duck pastilla: stuffed brick leaf with a shredded duck preparation
Bistrot2 Burger : Charolais minced steak, red onion, pickles, salad and tartar sauce, French fries
– 15,50€
DESSERT
- Lime cheese cake, mango passion fruit coulis
- Crème brulée with tonka bean
- Rice pudding, salted butter caramel
- Walnut tart, salted butter caramel coulis, vanilla ice cream
- ASSIETTE DE FROMAGES – 7,00€
Assortment of cheese

MENU 19,90€
Menu susceptible d’être modifié en fonction des saisons et arrivages
Une entrée + un plat + un dessert
ENTRÉE
PLAT
- Bistrot2 Burger : Charolais minced steak, red onion, pickles, salad and tartar sauce, French fries
- DOS DE CABILLAUD AU FOUR, PUR E DE CAROTTES AU CUMIN Baked cod back, carrot purée with cumin
DESSERT
- Rice pudding, salted butter caramel
- Crème brulée with tonka bean
- Cheese

MENU 26,90€
Menu susceptible d’être modifié en fonction des saisons et arrivages
Une entrée + un plat + un dessert
ENTRÉE
PLAT
- Duck pastilla: stuffed brick leaf with a shredded duck preparation
Charolais fillet, green pepper sauce, French fries

DESSERT
- Lime cheese cake, mango passion fruit coulis
- Walnut tart
- Cheeses